Regulament concurs

Organizare

Concursul este organizat și desfășurat de MCS Pharma GmbH cu sediul în Bruchköbeler Landstr. 47, D-63452 Hanau, Germania denumit în continuare „organizatorul”.

Concursul este organizat și se desfășoară pe pagina de Facebook Sterimar Romania, în perioada 6 Decembrie 2016, orele 10.00 – 20 Decembrie 2016, orele 20.00 și este deschis participării tuturor persoanelor cu vârsta peste 18 ani, cu domiciliul stabil în România.

Conditii de participare

Pentru a participa la concurs, persoanele interesate trebuie îndeplinească simultan următoarele 3 condiții:

– să comenteze la postul de concurs conform indicațiilor din textul concursului

– să dea ,,Like’’ paginii de Facebook Sterimar Romania

– să dea ,,Share’’ public postului de concurs

Premiul

Premiul constă în 1 Carucior copii 3 in 1 Bexa D’Angela Light Grey, în valoare de 2.349 lei (specificatii tehnice : http://pjbaby.ro/carucioare-copii-3in1/674-carucior-copii-3-in-1-bexa-d-angela-light-grey.html ).

În cadrul concursului nu este posibilă înlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia în bani şi/sau în alte obiecte, după cum nu este permisă, în nicio situaţie, cedarea premiului câştigat către unul sau mai multi terţi.

Desemnarea câștigătorului și transmiterea premiului

Câștigătorul va fi ales live pe Facebook în mod aleator prin intermediul site-ului www.random.org.

Câștigătorului concursului de pe Facebook i se vor aduce la cunoștință rezultatul concursului până pe 21 Decembrie 2016, orele 20.00, cel târziu. Astfel, acestuia i se va afișa numele (sau numele profilului de Facebook) pe pagina Sterimar Romania și va fi rugat să-și transmită datele de contact printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook. În cazul în care câștigătorul nu trimite în 72 de ore informațiile solicitate de organizator sau dacă acesta a furnizat date de contact eronate / incomplete, premiul va fi acordat unui alt participant, printr-o nouă extragere live pe Facebook.

Câstigătorul va intra in posesia premiului astfel: organizatorul va expedia premiul prin intermediul Postei Romane sau prin curierat Cargus la adresa furnizată de persoana desemnată câstigătoare. Premiile vor fi expediate prin poștă/curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei.

Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul are obligația să transmită organizatorului copia cărții de identitate.