Gama completă de igienă nazală pentru toată familia

Un spray nazal din apă de mare pur, delicat și natural, potrivit pentru întreaga familie, chiar și pentru copii, Sterimar nu are conservanți sau substanțe active de sinteză și poate fi utilizat de femei însărcinate sau de oameni care nu pot folosi medicație tradițională.

Sterimar poate fi utilizat zilnic pentru a hidrata delicat și pentru a curăța mucoasa nazală, pentru a ameliora simptomele unui nas uscat sau înfundat, simptome asociate alergiilor sau rinitelor alergice sezoniere, răcelilor, rinitelor, sinuzitelor și rinofaringitelor.

De asemenea, Sterimar poate fi folosit pentru a vindeca congestia nazală și nasurile înfundate asociate cu rinosinuzite și rinite cronice fără riscul simptomelor de sevraj.

40 de ani de excelență în tratamentul și prevenția infecțiilor nazale

Folosim mereu cele mai pure ingrediente pe care le oferă natura. Apa de mare care stă la baza Sterimar este colectată din Franța, din apele adânci aflate la 200 km de țărm, din locuri care nu sunt perturbate de curenții marini de coastă. După verificarea purității sale, apa este sterilizată și diluată pentru a deveni izotonică. După colectare, apa este filtrată, diluată și controlată microbiologic pentru a produce o soluție aseptică de apă de mare, fără conservanți. Apă încadrată în Clasa A de IFREMER (Institutul Francez pentru Cercetarea și Exploatarea Mării)

Despre ambalaj

Fiecare doză de Sterimar este aseptică. Valva anti-reflux împiedică aerul să pătrundă în ambalaj. Soluția rămâne perfect aseptică după utilizare. Sterimar poate astfel fi folosit în siguranță din nou până soluța se consumă complet, chiar și după multiple utilizări.  

Efectul de microdifuziune este produs de dispozitivul special proiectat pentru Sterimar. Dispozitivul este anatomic și se auto-blochează: poate fi folosit în în siguranță atât pe nările mici ale unui copil precum și pe nările unui adult. Diametrul său gradat se adaptează tuturor dimensiunilor de nări și previne riscurile atunci când inserați dispozitivul în nările unui copil.

Sterimar deține cel mai avansat sistem spray. Soluția de apă de mare este separată de gazul propulsor.

Tubul conține un gaz inert (azot) care asigură presiunea și care permite microdifuziunea soluției sub formă de aerosoli. Sistemul de microdifuziune permite o mai bună asimilare a oligoelementelor de către celulele mucoasei  nazale.

Soluția este păstrată într-un buzunar etanș și radio sterilizat. Se poate utiliza fără riscuri până la expirarea termenului de valabilitate de 3 ani, in repetate rânduri și până la golirea de conținut a tubului.

Nota Bene: Capătul dispozitivului nu poate cauza răni și nu poate fi inserat prea adânc în nări.